Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Lanbooxie

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 15527360208

WhatsApp : +8615527360208

Free call

Η Geosun Navigation συμμετέχει στο «18th China Geographical Information Science Theory and Methods Academic Annual Conference.

May 24, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η Geosun Navigation συμμετέχει στο «18th China Geographical Information Science Theory and Methods Academic Annual Conference.

Η Geosun Navigation προσκλήθηκε να συμμετάσχει στο "18th China Geographical Information Science Theory and Methods Academic Annual Conference."Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Guilin, Guangxi της Κίνας από τις 19 έως τις 21 Μαΐου 2023. Διοργανώθηκε από την Επιτροπή Εργασίας Θεωρίας και Μεθόδων Επιστήμης Γεωγραφικών Πληροφοριών της Ένωσης Βιομηχανίας Γεωγραφικών Πληροφοριών της Κίνας και είναι σήμερα το μεγαλύτερο ακαδημαϊκό συμπόσιο στο εγχώριο GIS πεδίο.

Το συνέδριο επικεντρώθηκε στη συζήτηση της θεωρίας της γεωγραφικής επιστήμης της πληροφορίας, των μεθόδων, των τεχνολογιών, των εφαρμογών και της εκβιομηχάνισης.Προσέλκυσε φημισμένες επιχειρήσεις, πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα από τον εγχώριο και διεθνή κλάδο τοπογραφικών και γεωγραφικών πληροφοριών.Η εκδήλωση παρουσίασε νέες τεχνολογίες, προϊόντα και τάσεις στον κλάδο.Η ταυτόχρονη έκθεση παρουσίασε σαρωτές λέιζερ υψηλής ακρίβειας, εγχώρια αναπτυγμένα έξυπνα ρομπότ μέτρησης, drones, λογισμικό συστημάτων γεωγραφικών πληροφοριών και πολλά άλλα, τονίζοντας την καινοτόμο ζωτικότητα των επιχειρήσεων γεωγραφικών πληροφοριών.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η Geosun Navigation συμμετέχει στο «18th China Geographical Information Science Theory and Methods Academic Annual Conference.  0

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, η Geosun Navigation παρουσίασε προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων συστημάτων σάρωσης πολλαπλών πλατφορμών LiDAR διαφορετικών σειρών και φορητών συστημάτων σάρωσης LiDAR, τοποθετημένα σε αερομεταφερόμενα/οχήματα.Αυτό κατέδειξε τις διαφορετικές πτυχές και τις ευρείες δυνατότητες των εφαρμογών σάρωσης λέιζερ.Η εταιρεία παρουσίασε τα σενάρια ευημερίας εφαρμογής των προϊόντων της σε διάφορους τομείς όπως οι πόροι γης, η γεωργία, η δασοκομία, η εξοικονόμηση νερού και οι ψηφιακές πόλεις, προσελκύοντας την προσοχή των προσκεκλημένων και των παρευρισκομένων του συνεδρίου.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η Geosun Navigation συμμετέχει στο «18th China Geographical Information Science Theory and Methods Academic Annual Conference.  1

Ο χώρος του συνεδρίου ήταν γεμάτος κόσμο και η ατμόσφαιρα ήταν ζωντανή.Αρκετοί ειδικοί επισκέφτηκαν το περίπτερο και άκουσαν με προσοχή την εξερεύνηση και τα επιτεύγματα της Geosun Navigation στην καινοτομία των εφαρμογών πλοήγησης και εντοπισμού θέσης BeiDou.Ως κορυφαία επιχείρηση στις εφαρμογές πλοήγησης και εντοπισμού θέσης BeiDou, η Geosun Navigation συμβαδίζει με την καινοτομία της βιομηχανίας, προωθεί ενεργά την έρευνα σε τομείς και τεχνολογίες αιχμής και επιδεικνύει πλήρως τα τεχνικά πλεονεκτήματα των ολοκληρωμένων λύσεων λογισμικού και υλικού σε βιομηχανικές εφαρμογές.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η Geosun Navigation συμμετέχει στο «18th China Geographical Information Science Theory and Methods Academic Annual Conference.  2

Ως πρωτοπόροι και πραγματιστές στη βιομηχανία τοπογραφίας και γεωγραφικών πληροφοριών, η Geosun Navigation λαμβάνει ως ευθύνη της την πρόοδο του κλάδου και στοχεύει στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.Η εταιρεία μοιράζεται ενεργά νέα επιτεύγματα και τεχνολογίες, μαθαίνει από εξαιρετικές βιομηχανικές λύσεις, βελτιώνει τα προϊόντα, βελτιστοποιεί τις υπηρεσίες και αναζητά την καινοτομία.Ελπίζουμε ότι η τεχνολογία μας μπορεί να φέρει ασφαλείς και αποτελεσματικές λύσεις βιομηχανικού μετασχηματισμού και ευκαιρίες σε περισσότερες περιοχές και βιομηχανίες, ενισχύοντας την παραγωγή με σημεία cloud και βελτιστοποιώντας τη ζωή με την τεχνολογία.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

sales@geosunlidar.com
+8615527360208
lanbooxie
lanboo.xie
+86 15527360208