Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Lanbooxie

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 15527360208

WhatsApp : +8615527360208

Free call

Συνεργασία Geosun με την Aceinna, έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων καθοδήγησης και πλοήγησης βάσης αδρανειακής βάσης στον κόσμο

April 9, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Συνεργασία Geosun με την Aceinna, έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων καθοδήγησης και πλοήγησης βάσης αδρανειακής βάσης στον κόσμο

Τα συστήματα σάρωσης Geosun UAV LiDAR επιλέγουν την ACEINNA ως πάροχο IMU

ACEINNA, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον κόσμο συστημάτων καθοδήγησης και πλοήγησης που βασίζονται σε αδράνεια για αυτόνομα οχήματα και αυτοματοποιημένα μηχανήματα, ανακοίνωσε σήμερα ότι Geosun, κορυφαίος προγραμματιστής και κατασκευαστής συστημάτων πλοήγησης που βασίζονται στο LiDAR για drones και τηλεκατευθυνόμενα οχήματα (ROV), επέλεξε την ACEINNA για να παρέχει τους αισθητήρες μονάδας μέτρησης αδρανειακής μέτρησης (IMU) που είναι κρίσιμοι για τον εντοπισμό θέσης και την πλοήγηση με υψηλή ακρίβεια κινητού.

Geosun UAV LiDAR scanning systems selects ACEINNA as IMU provider

Η Geosun ενσωματώνει τα OpenIMU330BI και IMU383 IMU της ACEINNA στα διάφορα συστήματα σάρωσης LiDAR που χρησιμοποιούνται για την πλοήγηση και την καθοδήγηση αερομεταφερόμενων συστημάτων drone, ειδικά εκείνων που χρησιμοποιούνται σε μια ποικιλία λειτουργιών σχεδιασμού και χαρτογράφησης κατασκευής.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Geosun, τον κορυφαίο κατασκευαστή συστημάτων καθοδήγησης της Κίνας για τα συστήματα σάρωσης LiDAR». είπε ο Δρ Yang Zhao, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ACEINNA. «Συνεργαζόμαστε μαζί τους για να ενσωματώσουμε το υλικό και τους αλγόριθμους αδρανειακής πλοήγησης υψηλής απόδοσης στις διάφορες σειρές λύσεων σάρωσης LiDAR».

Geosun UAV LiDAR scanning systems selects ACEINNA as IMU provider

Τα OpenIMU330BI και IMU383 IMU της ACEINNA είναι εξαιρετικά αξιόπιστα και παρέχουν ακρίβεια έως και 1,3 μοίρες/ώρα.

Αυτές οι τριπλές περιττές λύσεις IMU (τόσο υλικό όσο και λογισμικό) είναι εύκολο να ενσωματωθούν και παρέχουν οικονομικά αποδοτικές λύσεις καθοδήγησης και πλοήγησης για ένα ευρύ φάσμα αυτόνομων οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων των drones χαρτογράφησης, παράδοσης ρομπότ, αυτοοδηγούμενων αυτοκινήτων και ταξί, συστημάτων ADAS, ηλεκτρονικής ευστάθειας έλεγχος, εφαρμογές διατήρησης λωρίδας κ.λπ.

Geosun UAV LiDAR scanning systems selects ACEINNA as IMU provider

«Η αξιόπιστη, ακριβής απόδοση των IMU της μάρκας ACEINNA βοήθησε τα συστήματα σάρωσης LiDAR να πωλούν πολύ καλά. είπε ο Δρ Hongxing Sun, Διευθύνων Σύμβουλος της Geosun. «Είναι εξαιρετικά δημοφιλή στους πελάτες μας.Και, στο μέλλον, με βάση την αμοιβαία κατανόηση και τα οφέλη μας, σχεδιάζουμε την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας μας με την ACEINNA».

Geosun UAV LiDAR scanning systems selects ACEINNA as IMU provider

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

sales@geosunlidar.com
+8615527360208
lanbooxie
lanboo.xie